За нас

„Кавел Инвест” ООД  е създадена през 1995г. със седалище гр.Хасково. Първоначално фирмата започва своята дейност с производство на опаковки от велпапе – кашони, тарелки, кутии и др. Бързо успява да спечели доверието на своите клиенти и да развива тази дейност и в момента. Произвежданите опаковки задоволяват изключително пазара в регионален мащаб. На пазара фирмата е повече от 20 години, като имаме и клиенти, които са наши партньори повече от 10-15 години. Това показва, че фирмата поставя на първо място желанието на клиента и изпънява техните заявки, своевременно и качествено.
През 1996 г. „Кавел Инвест” ООД закупува оборудване за производство на макаронени изделия.Благодарение на усиления труд и наложената политика във фирмата нашите изделия се наложиха на пазара. Фирмата регистрира своя собствена търговска марка на произвежданите макаронени изделия – паста „Фидела”.
Изделията с марка „Фидела” са познати и търсени в цялата страна с високото качество и ниска цена за крайния потребител. Асортиментите,  които се предлагат са повече от 20 вида с различна форма . Голямото разнообразие на нашите продукти наложи фирмата през 2006г. да закупи ново, по-модерно , и с по-голяма производителност оборудване за производството на макаронени изделия.
Беше закупена италянска линия на фирмата „Паван”, която е напълно автоматизирана и човешкия фактор, веече има само контролни функции, което съответно доведе до повишаване на производителността и многократно подобряване качеството на паста „Фидела”. „Кавел Инвест” ООД има сериозно присъствие на пазара в цялата страна, може да се твърди, че сме сред водещите български производители на макаронени изделия.
Пастата с марка „Фидела” се произвежда единствено от 100% грисово брашно и вода, без ГМО ,без оцветители, без емулгатори, без консерванти – напълно безвредни и с отлични вкусови качества. От няколко години фирмата произвежда и паста „Фидела” от пълнозърнесто брашно, като здравословна храна за подрастващи и хора със здравословни проблеми.
„Кавел Инвест” ООД от 2006 година разработи и зърнен чипс по търговска марка „Хрусини”. Продуктите са изключително търсени в цялата страна, които са с високо качество и многообразие от различни видове като форма и вкус. Чипс „Хрусини” присъства повече от 10 години на  българския пазар.
При производството на паста „Фидела”  и  зърнен чипс „Хрусини” са съблюдавани изключително стриктно санитарно-хигиенните изисквания. В предприятието има разработена и внедрена програма НАССР, с цел да се гарантира производството на качествени и безопасни продукти.
Постоянно увеличаващите се продажби са оценката на клиентите ни за усилията ни да бъдем постоянни в качеството и да произвеждаме вкусни и безвредни продукти за тях на ниски цени. Благодарение на нашето постоянство, успяхме да се наложим на българския пазар и да сме едни от водещите фирми в производството на макаронени изделия.
Притежаваме собствена производствена база и собствени транспортни средства. Нашите продукти паста „Фидела” и чипс „Хрусини” достигат ежедневно до своите клиенти, чрез доставка на продукцията ни до всяка точка на страната.
Колективът ни, е високо мотивиран и отговорен, като влага всички усилия, нашите клиенти да получават най-доброто обслужване и висококачествена храна, която залужават.
Нашите цели в момента са да разширим пазара и извън пределите на страната ни.
Ние продължаваме да инвестираме в качество и разнообразие.
Всички тези усилия правим с цел да продължаваме да печелим нови и нови клиенти , като задоволяваме техните изисквания. Стремим се продукцията на „Кавел Инвест” да не отстъпва на качеството на водещи европейски производители.Продължаваме да Ви търсим  „Клиенти-Потребители”  за да опитате нашите паста „Фидела” и чипс „Хрусини” и оцените нашите усилия, като дадете:
               -ВАШЕТО МНЕНИЕ
               -ВАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ
               -ВАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ
НА СПЕЦИАЛНО ОТВОРЕНАТА СТРАНИЦА ЗА ТОВА
Name:*
E-mail:
Website
Message: